CATable, Meja Yang Perfect Untuk Pemilik Kucing

Siapa yang ada kucing tu faham sangatlah betapa susahnya nak buat kerja bila kucing datang menyibuk kan?

Macam MM bila nak mula kerja kerja artikel ini ha mula la seekor seekor panjat meja lah seekor main keyboard. Pening kan? Hehe dan tahukah anda ada penyelamat untuk kes macam ni?

Kenalkan CATable!

Ruan Hao untuk Hangzhou dan firma senibina LYCS yang berasas di Hongkong mereka meja kayu yang dilabel sebagai CATable jadi kucing dan pemilik mereka boleh bekerja dengan penuh harmoni.

Anda boleh lihat dari gambar ini yang kucing sangat tertarik dengan rekabentuk meja ini.

Comel kan tiba tiba boleh muncul di situ. Kalau tengah fokus buat kerja pun boleh terganggu macam ni hehe.

Tengok aksi kucing dalam video facebook page CATable ni:

CATable

The Video of CATable

Posted by LYCS Architecture on Sunday, 16 August 2015

Suka dengan apa yang anda baca? Jom like page The Mamamiaow

Leave a comment